Contacte:
(+373)069-10-79-34 (+373)069-10-79-73
Română | Русский | English

Istoria

În mod istoric, compania noastră produce mobilă începînd cu 1929 întrunind peste 80 de ani de experienţă pe piaţa producătorilor de mobilier, de livrări directe şi de contacte personale cu clienţii.

Participarea la cele mai importante expoziţii internaţionale de profil ne oferă posibilitatea de a alege furnizorii cei mai siguri şi de a fi în pas cu cele mai noi tendinţe în industria mondială a mobilei.

Iată de ce cei care au cumpărat mobila noastră ştiu ce este calitatea autentică nu din auzite, ci din proprie experienţă.

 

Însă, aceeaşi experienţă dovedeşte, că în actuala lume a tehnologiilor şi vitezei omul nu reuşeşte întotdeauna să cunoască toate calităţile mobilei. Astfel, alegerea setului de mobilier necesar poate dura cîteva luni.

Ca procesul de alegere a mobilierului şi de luare a deciziei să decurgă mai uşor, am creat, anume pentru Dumneavoastră, acest catalog.

Pentru a vă înlesni căutarea, catalogul a fost împărţit în 12 compartimente.

Mobilierului nostru se realizează cu utilizarea celor mai performante utilaje achiziţionate în Germania, Italia, Elveţia şi alte ţări. La fabricarea mobilei se folosesc doar materiale moderne ecologic pure.

Dorim să împărţim cu dumneavoastră acele cunoştinţe, fără de care în ziua de astăzi este imposibil să faci o alegere argumentată a mobilierului. Iar dacă veţi avea întrebări, vom fi bucuroşi să răspundem la ele.
Cu respect,
Anatol Ivanov,
Director General al "Fabricii de Mobilă Viitorul".
  
Republica Moldova Chișinău, MD-2005 st. А.Botezatu, 13 tel. 24-46-98
© 2024 Fabrica de mobilă Viitorul. Toate drepturile rezervate.